29/9/23 έως 4/10/23

ΛΙΧΑΔΑ – ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ (κρουαζιέρα)-ΑΙΔΗΨΟΣ – ΡΟΒΙΕΣ (όσοι Δαυίδ)- ΛΙΜΝΗ -ΩΡΕΟΙ-ΠΕΥΚΗ-ΑΓ.ΑΝΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ

Πρόγραμμα εκδρομής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-9-23 ΧΑΝΙΑ -ΣΟΥΔΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 08.30μ.μ για ΣΟΥΔΑ. Επιβίβαση στο πλοίο – τακτοποίηση στις καμπίνες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30-9-23 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΡΚΙΤΣΑ – ΑΙΔΗΨΟΣ

Άφιξη στον ΠΕΙΡΑΙΑ – επιβίβαση στο λεωφορείο  και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ άφιξη στο λιμάνι της ΑΡΚΙΤΣΑΣ (Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ)παραθαλάσσιο χωριό με μεγάλη τουριστική κίνηση. Επιβίβαση στο πλοίο για πέρασμα απέναντι στο νησί και ηπειρώτικη περιοχή την ΕΥΒΟΙΑ. (Διάρκεια ταξιδιού 45 λεπτά). Προσφέρει κάθε δυνατή επιλογή στου επισκέπτη. Τα δασωμένα βουνά , οι εκτεταμένες αμμουδιές ,τα ιαματικά νερά η ζέστη φιλοξενία των κατοίκων υπόσχονται ευχάριστη διαμονή. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην ΑΙΔΗΨΟ. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Φημισμένη από την αρχαιότητα για τις ιαματικές πηγές της είναι από τις πλέον γνώστες λουτροπόλεις- κατέχουν την τέταρτη θέση στην Ευρώπη. Ξεκούραση- Το απόγευμα επίσκεψη στη Λίμνη ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό για καφέ – επιστροφή στην ΑΙΔΗΨΟ. Απολαύστε την κοσμική ζωή που προσφέρει η λουτρόπολη. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1-10-23 ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑΔΑ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ (κρουαζίερα)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Αγ. Γεώργιο – ΛΙΧΑΔΑ . Εκδρομή – κρουαζιέρα στα ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ. Ο Αγ. Γεώργιος χτισμένος αμφιθεατρικά γύρω από ένα απάνεμο λιμάνι για να προστατεύονται τα πλεούμενα που φιλοξενεί. Είναι ο ιδανικός τόπος παραθερισμού για ήσυχες διακοπές όσοι επιθυμούν. Από εκεί ξεκινάμε την κρουαζιέρα για τα ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ μικρά  νησάκια που σχηματίζουν φανταστικά φιόρδ. Τα μεγαλύτερα είναι η Στρογγύλη και η Μανολιά. Εμφανίστηκαν ύστερα από σεισμό. Επιστροφή στον Αγ. Γεώργιο – επιβίβαση στο λεωφορείο και σε πολύ κοντινή απόσταση φθάνουμε στη ΛΙΧΑΔΑ. Ψαροχώρι με παραδοσιακά σπίτια κ πολλές εξοχικές κατοικίες , χτισμένο σε πευκόφυτη περιοχή. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία – θαυματουργή της Παναγίας στη Λιχάδα. Στο ιερό προσκύνημα θα μάθουμε τα θαύματα καθώς και την ιστορία της εκκλησίας που χάνεται στους προηγούμενους αιώνες. Μπάνιο – φαγητό στη ΛΙΧΑΔΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο – ξεκούραση .Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2-10-23 ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ -ΩΡΕΟΙ-ΙΣΤΙΑΙΑ-ΠΕΥΚΗ -ΑΓ.ΑΝΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για τον Αγιόκαμπο παραλιακό οικισμό θα δούμε το μικρό μουσείο της θαλάσσιας ζωής, το Ναυτίλο. Κατόπιν έχει σειρά μια πολύ ωραία διαδρομή. Περνούμε από τους Ωρεούς πολυσύχναστο τουριστικό κέντρο ,την Ιστιαία εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας ,το Πευκί επίσης πολυσύχναστο τουριστικό κέντρο απλώνεται κατά μήκος της εκτεταμένης παραλίας του. Τα πεύκα φτάνουν ως τη θάλασσα θα κάνουμε μία στάση για ένα καφεδάκι και συνεχίζουμε για την Αγία Άννα ,ένα πανέμορφο τόπο με πράσινο και κρυστάλινα νερά για να φθάσουμε στο Δρυμώνα και να δούμε τους καταρράκτες ένα υπέροχο θέαμα που θα μας ανταμείψει. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο – ξεκούραση -βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 3-10-23 ΡΟΒΙΕΣ (ΟΣ. ΔΑΒΙΔ)-ΠΡΟΚΟΠΙ -ΧΑΛΚΙΔΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τις Ροβιές από τα ωραιότερα παραθαλάσσια χωριά της Εύβοιας -συνδυάζουν βουνό και θάλασσα. Προσκύνημα στο μοναστήρι του Όσιο Δαβίδ -σε επιβλητικό τοπίο-πευκόφυτη περιοχή. Κατόπιν κατευθυνόμαστε προς την κωμόπολη του Προκοπίου μέσα από μια μαγευτική διαδρομή γεμάτη πράσινο και νερά. Θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγ. Ιωάννη του Ρώσου. Στη συνέχεια προορισμός μας η όμορφη Χαλκίδα. Θα απολαύσουμε το φαγητό ή καφέ (όσοι επιθυμούν)με θέα τα στενά του Ευρίπου και άμεση αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο – τακτοποίηση στις καμπίνες – Απόπλους.

ΤΕΤΑΡΤΗ  4-10-23

Άφιξη στη ΣΟΥΔΑ -ΧΑΝΙΑ γεμάτοι με τις άπειρες ομορφιές.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ : 350 ευρώ(σε τετράκλινη καμπίνα και δίκλινο δωμάτιο)

ΣΤΗΝ ΤΙΜΉ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

*Εισιτήρια πλοίου ΣΟΥΔΑ- ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΟΥΔΑ σε καμπίνες ΑΒ4

*Κρουαζιέρα στα ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

*Ξενοδοχείο με 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό.

*Πούλμαν γραφείου μας για όλες τα μετακινήσεις – περιηγήσεις μας

*Ξενάγηση

*Ασφάλεια αστικής ευθύνης

*Συνοδός γραφείου μας

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Φόρος δωματίου 1,50 ευρώ για κάθε διανυκτέρευση ο οποίος καταβάλλεται

κατ΄ ευθεία  στη ρεσεψίον του ξενοδοχείου .

*Εισόδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

*Διαφορά δίκλινης καμπίνας  40 ευρώ κατ΄ άτομο και για τις δύο διαδρομές .

*Διαφορά εις μονόκλινο δωμάτιο σύνολο 90ευρώ (3 νύκτες)

Το γραφείο μας καταβάλλει κάθε καλόπιστη και δυνατή προσπάθεια για την συνεπέστερη και ακριβή τήρηση του προγράμματος. Έχει όμως το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα εξ αιτίας απρόβλεπτων καταστάσεων ή όταν θεωρεί επιβεβλημένη την διαφοροποίηση του προγράμματος.