4/9/23 έως 10/9/23

ΔΕΥΤΕΡΑ 4-9-23 ΣΟΥΔΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ

         Συγκέντρωση στο γραφείο μας και ώρα 20.30μ.μ αναχώρηση για το λιμάνι της ΣΟΥΔΑΣ. Τακτοποίηση στις καμπίνες.

ΤΡΙΤΗ 5-9-23ΠΕΙΡΑΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ-ΕΥΔΗΛΟ

         Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και άμεση επιβίβαση – απόπλους ώρα 07.15π.μ. για ΙΚΑΡΙΑ . Άφιξη περίπου 14.10μ.μ στον ΕΥΔΗΛΟ το δεύτερο λιμάνι του νησιού όπου και το ξενοδοχείο. Χρόνος για φαγητό και μεταφορά στο ξενοδοχείο – τακτοποίηση στα δωμάτια ,ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο- όσοι επιθυμούν μία βόλτα στα στενά σοκάκια του, τα γραφικά τους σπίτια και το ζωντανό πράσινο που το περιβάλλει. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6-9-23 ΜΟΝΗ ΟΣΙΑΣ ΘΕΟΚΤΙΣΤΗΣ-ΜΕΣΑΚΤΗ-ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΑΧΩΝ

         Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στη Μονή Οσίας Θεοκτίστης με όμορφες εικόνες από το φυσικό περιβάλλον με ιστορικής αξίας τοιχογραφίες.Συνεχίζουμε για την περίφημη παραλία Μεσακτή,από τις καλύτερες και φημισμένες παραλίες του νησιού.Φαγητό το μεσημέρι στον ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ όπου συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος του τουρισμού κυρίως χάρη στην εντυπωσιακή παραλία του Να.Επιστροφή στο ξενοδοχείο -ξεκούραση και το βραδάκι επίσκεψη στο γραφικό ,φημισμένο ορεινό χωριό Χριστό των Ραχών.Εδώ ο χρόνος κυλάει διαφορετικά ή δεν κυλάει καθόλου!Όλη την ημέρα τα πάντα είναι κλειστά και κανείς δεν κυκλοφορεί στους δρόμους.Θα δείτε όλα τα μαγαζιά ανοικτά ,γύρω στις 10-11 το βράδυ.Χρόνος για βόλτες ,φαγητό ,ποτό αγορά παραδοσιακών προϊόντων .Οι Ράχες Ικαρίας είναι η «αργή πόλη της Ελλάδας».Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο – διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ 7-9-23 ΘΕΡΜΑ (ιαματικά λουτρά)

         Πρωινό στο ξενοδοχείο αφού πάρουμε τις αποσκευές μας για την διαμονή σε ξενοδοχείο περιοχή ΘΕΡΜΑ αργά το απόγευμα. Διευκρινίζουμε ότι η αλλαγή ξενοδοχείου είναι αναγκαία εξ αιτίας μη διαθεσιμότητας δωματίων γενικά σε όλο το νησί. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στο νησί. Θα επισκεφτούμε τα ιαματικά λουτρά και θερμές πηγές συνδυάζουν βουνό και θάλασσα με θερμό κλίμα. Φαγητό στο ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ με ντόπια ικαριώτικα προϊοντα και φημισμένο ικαριώτικο κρασί. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο-τακτοποίηση στα δωμάτια – διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-9-23 ΠΑΤΜΟΣ – ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ

         Πρωινό στο ξενοδοχείο και άμεση αναχώρηση απόπλους 09.00π.μ. για το νησί της Αποκάλυψης την ΠΑΤΜΟ. Σε αυτό τον ευλογημένο τόπο θα μαγευτείτε από τη δύναμη της φύσης και του θείου(που ξέρετε)μπορεί να αποτελέσει και τη δική σας αποκάλυψη. Περιήγηση του νησιού, το Σπήλαιο της Αποκάλυψης ,το καστρομονάστηρο του Αγ.Ιωάννου του Θεολόγου. Στη Σκάλα λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού φαγητό .Αναχώρηση πλοίου για ΙΚΑΡΙΑ ώρα 15.00μμ.Διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο – ξεκούραση και το βράδυ ετοιμαστείτε να ξεφαντώσετε σ ένα παραδοσιακό Ικαριώτικο πανηγύρι με πολύ κέφι,  και ντόπιες ικαριώτικες νοστιμιές. Τα πανηγύρια της Ικαρίας είναι μία μοναδική εμπειρία. Αναχώρηση για λιμάνι Αγ.Κηρύκου ώρα  02.30π.μ

(9/9)για το ταξίδι μας προς το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη περί ώρα 09.00π.μ.(Σάββατο)

ΣΑΒΒΑΤΟ 9-9-23 ΙΚΑΡΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑ- ΣΟΥΝΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ

         Μετά την πρωινή άφιξη στον Πειραιά αναχώρηση για ένα μικρό τουρ προς το Σούνιο μέχρι τις απογευματινές ώρες για μπάνιο, φαγητό, καφέ και επιστροφή Πειραιά για επιβίβαση στο πλοίο – Αναχώρηση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10-9-23 ΣΟΥΔΑ

         Άφιξη στην ΣΟΥΔΑ κρατώντας στην μνήμη μας ελληνικά διαμάντια ,την άγρια ομορφιά και τους ωραίους ανθρώπους.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ: 520 ευρώ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ:

(Το νησί δεν ενδείκνυται για μεγάλα πούλμαν λόγω δύσκολου οδικού δικτύου).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

*Είσοδοι σε μουσεία και ότι είναι προαιρετικό.

*Ο ειδικός φόρος δωματίου στο ξενοδοχείο ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

*Επιβάρυνση 2κλινης καμπίνας  40 ευρώ κατ’ άτομο και για τις δύο διαδρομές.

*Διαφορά εις μονόκλινο δωμάτιο σύνολο  95  ευρώ (3 νύκτες).

Το γραφείο μας καταβάλλει κάθε καλόπιστη και δυνατή προσπάθεια για την συνεπέστερη και ακριβή τήρηση του προγράμματος. Έχει όμως το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα εξ αιτίας απρόβλεπτων καταστάσεων ή όταν θεωρεί επιβεβλημένη την διαφοροποίηση του προγράμματος.