ΤΗΝΟΣ 18-22/10/2024

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10
Αναχώρηση από Χανιά για το λιμάνι Ηρακλείου και ώρα
17:30μμ.Επιβίβαση στο πλοίο – τακτοποίηση στις καμπίνες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10
Άφιξη στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ και άμεση επιβίβαση στο πλοίο για ΤΗΝΟ. Άφιξη περί ώρα 12:30μμ. Στο νησί της Μεγαλόχαρης και της άγνωστης ομορφιάς με τους περιστερώνες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο – ξεκούραση -γεύμα (όσοι επιθυμούν). Η εκκλησία της Μεγαλόχαρης επιβλητικής μας περιμένει που χρόνια τώρα ζητάμε τη συμπαράσταση και βοήθεια της. Χρόνος ελεύθερος – διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10
Πρωινό στο ξενοδοχείο -παρακολούθηση Θ.Λειτουργίας και αναχώρηση για τα χωριά του νησιού με πιο εντυπωσιακό το χωριό ΒΟΛΑΞ με τους γρανιτένιους ογκολίθους (μοναδικό φαινόμενο) πατρίδα
του Νικηφόρου Λύτρα και του Χαλέπα.Οι παραλίες , οι εξοχές τα περίφημα πράσινα μάρμαρα του νησιού μέχρι το γραφικό ψαροχώρι Πάνορμος είναι δείγματα της ανεξάντλητης ομορφίας του νησιού. Γεύμα στον Πάνορμο.Επιστροφή στο ξενοδοχείο – ξεκούραση – διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ 21/10
Πρωινό στο ξενοδοχείο – επίσκεψη στο Μοναστήρι Αγ.Πελαγίας όπου βρέθηκε η εικόνα της Παναγίας και περί ώρα 15:00 μμ. Αναχώρηση πλοίου για Πειραιά.Άφιξη και άμεση επιβίβαση στο πλοίο
για ΣΟΥΔΑ. Τακτοποίηση στις καμπίνες.


ΤΡΙΤΗ 22/10
Άφιξη στο λιμάνι ΣΟΥΔΑ με την ψυχή μας να είναι γεμάτη με ευγνωμοσύνη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΄ ΑΤΟΜΟ: 265 ευρώ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

Όροι και προϋποθέσεις για την κατοχύρωση της θέσης σας:
Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολή ποσού
80,00ευρώ κατ΄ άτομο το αργότερο έως 20/09/24.Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως
14/10/24 .

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ: θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ξενοδοχεία προπληρώνονται από το γραφείο και δεν δέχονται ακύρωση για κανένα λόγο γι΄αυτό και σας παραθέτουμε παρακάτω τι ισχύει σε περίπτωση ακύρωσης: Σε περίπτωση ακύρωσης από 10/10 εώς 18/10 η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Το γραφείο μας καταβάλλει κάθε καλόπιστη και δυνατή προσπάθεια για την συνεπέστερη και ακριβή τήρηση του προγράμματος. Έχει όμως το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα εξ αιτίας απρόβλεπτων καταστάσεων ή όταν θεωρεί επιβεβλημένη την διαφοροποίηση του προγράμματος. Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών – απαγορευτικό ότι έξοδα χρειαστούν για την διαμονή ή την διατροφή το γραφείο δεν επιβαρύνεται.